Windows sneltoetsen leren met AltMOUSE

AltMOUSE is een unieke efficiency software tool die uw medewerkers op cognitieve wijze leert werken met Windows sneltoetsen. AltMOUSE traint ''on the job'' en verschaft per applicatie de inzichten met welke sneltoets het meeste werkcomfort en tijdwinst gerealiseerd kan worden.

Download proefversie Bekijk AltMOUSE video
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

AltMOUSE staat voor ''Alternative for MOUSE'', de software helpt computergebruikers om ''on the job'' en eenvoudig Windows sneltoetsen onder de knie te krijgen. Dit doet AltMOUSE door de bewuste sneltoets te tonen op het moment dat een gebruiker de specifieke muishandeling verricht. Lees meer

30% sneller met Windows sneltoetsen

Gemiddeld genomen kunnen muishandelingen zo'n 30% sneller worden verricht met behulp van Windwos sneltoetsen (Lane et al., 2005; Tak, 2007). Ondanks dit gebruikt 66% van de computergebruikers geen sneltoetsen en is men zeer afhankelijk van hun computermuis (ECDL, 2011).

30% sneller met Windows sneltoetsen

Learning on the job

De kracht van AltMOUSE is dat u gedurende uw computerwerk wordt getraind op het toepassen van Windows sneltoetsen. AltMOUSE analyseert uw muisgebruik en geeft tips voor specifiek die sneltoetsen waarmee u de meeste tijdwinst en werkcomfort kunt realiseren. Lees meer

Voordelen AltMOUSE en Windows sneltoetsen

AltMOUSE gebruikers rapporteren na drie weken al een toename van het sneltoetsgebruik, een afname van lichamelijke klachten en een verbeterde fitheid aan het einde van de werkdag.
Lees meer

Ervaar zelf het gemak van AltMOUSE

Download proefversie