SitStandCOACH FAQ

Hoe kan ik standaard hoogtes voor zitten en staan instellen en gebruiken?
Instellen van standaardwaarden sta- en zitpositie:

Als u rechts onderin de Windows taakbalk met de rechtermuis op het StaZit Coach icoontje klikt, selecteert u 'open menu'. Vervolgens vindt u op tabblad Instellingen onder de knop 'meer', onderaan de knop 'tafel verstellen'. Hier kunt u de tafel door middel van de pijltjes naar de juiste positie bewegen en deze opslaan via icoontje achter de tekst bureau hoogte bij zitten of staan. Let op dat u na het instellen van beide posities nog wel de 'bewaren' knop aanklikt. Dan pas wordt het definitief opgeslagen.

T
afel naar standaard zit- of stapositie verstellen:

Op het moment dat er een pop up scherm verschijnt om u eraan te herinneren te gaan staan of te gaan zitten, kunt u door middel van de sneltoetsen CTRL+WIN+S de tafel naar de nieuwe standaardwaarde zetten.

Als u pijltjes gebruikt die naast het visuele 'zit- of stapoppetje' staan, kunt u de tafel handmatig verzetten. Hiermee gaat u niet naar de standaard ingestelde hoogtes. Dit geldt ook voor de handbediening op tafel zelf.
Kan ik SitStandCOACH ook zonder zit/sta meubilair gebruiken?
U kunt de SitStandCoach software ook gebruiken zonder zit/sta meubilair. Hierdoor kunt zittend werk toch afwisselen met staande werkzaamheden, en de software coacht u met op timemanagement gebaseerde intervallen.
Ik krijg de foutmelding 101 tijdens de installatie van SitStandCOACH
Om SitStandCOACH te installeren dient u de nieuwste versie te downloaden. Deze kunt u downloaden middels deze link.

Indien u AltMOUSE ook heeft geïnstalleerd, raden wij u aan om deze eerst te upgraden naar de nieuwste versie. Deze kunt u downloaden middels deze link.
Ik heb AltMOUSE verwijderd en nu werkt SitStandCoach niet meer
In deze situatie dient u de nieuwste versie van SitStandCOACH downloaden via deze pagina.

U kiest bij de installatie voor ‘repair’ i.p.v. ‘modify’ of ‘remove’.
Kan ik SitStandCOACH installeren als AltMOUSE al is ge´nstalleerd?
U kunt SitStandCOACH installeren als AltMOUSE reeds is geïnstalleerd. Echter raden wij u aan om eerst AltMOUSE te upgraden naar de nieuwste versie. De nieuwste versie van AltMOUSE kunt u downloaden middels de deze link.

Vervolgens installeert u de nieuwste versie van SitStandCOACH, welke u kunt vinden middels de deze link.
Hoelang is een proef periode geldig?
Een proef versie van SitStandCOACH kunt u 20 dagen proberen van af het moment dat SitStandCOACH de eerste keer is opgestart.